SEAT s'ofereix a ajudar a la campanya de vacunació

SEAT i la Generalitat de Catalunya han arribat a un acord perquè la companyia automobilística ajudi en la campanya de vacunació de la COVID-19 de la població del seu voltant, un cop hi hagi més disponibilitat de vacunes. La companya obrirà un dels edificis amb el seu propi personal sanitari, com a centre de vacunació, i es desplaçarà a les localitats on sigui necessari per vacunar als 'motor home' que utilitza CUPRA en competicions. El fabricant automobilístic, calcula que podria injectar unes 8.000 dosis diàries o 160.000 al mes. A més, també ofereix, en línia amb el pla de vacunació de Catalunya, tots els treballadors de SEAT i del Grup Volkswagen de la resta de l’Estat, així com als seus familiars, unes 50.000 persones aproximadament.

El president de la companyia, Wayne Griffiths, ha destacat que la companyia ha fet ''tot el possible'' per cuidar la salut dels treballadors amb una estratègia de test ''ben definida'' que els ha permès fer-ne més de 100.000 durant l'any i amb una taxa de contagi de només el 0,7 %. Per Griffith, la cooperació és ''clau'' per impulsar l'economia del país i veu que les vacunes obren ''una etapa d'optimisme''.  Per la seva bada, el vicepresident en funcions, Pere Aragonès, ha agraït la predisposició de SEAT a col·laborar amb el Govern i a posar ''tot el potencial'' al servei del país.

En el marc d'aquest acord, SEAT s'ha compromès a ajudar en la distribució de la vacuna a les localitats on sigui més necessari per contribuir a estendre la immunització al màxim número de persones amb el menys temps possible. Per això, desplaçarà un 'Motor home' de CUPRA, els vehicles que utilitzen els pilots durant les competicions esportives i que s'han adaptat per a l'ús sanitari. En aquest mateix vehicle, el personal de salut de SEAT subministrarà la vacuna als habitants de diferents poblacions per tot Catalunya.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.