S'obren les candidatures dels premis d'Advanced Factories

L’octava edició de les Factories of the Future Awards 2024 torna a Barcelona després del congrés, exitós, de l’any passat. Ja han obert les candidatures pels premis d’aquest any i les empreses es poden presentar fins al 29 de febrer. Els guanyadors es sabran el 10 d’abril. Amb aquest congrés es vol reconèixer el treball, el lideratge, la transformació de les empreses, fàbriques i plantes de producció que aposten per la innovació en l’automatització i digitalització industrial.

Aquest any hi haurà cinc premis de cinc categories diferents:

Premi al lideratge en la transformació digital de l’empresa industrial. És el premi que guardona a les empreses que han realitzat un procés de transformació digital, incorporant tecnologies 4.0. Generen un impacte positiu en l’eficiència productiva i la sostenibilitat.

Premi a l'equip més gran o sistema industrial per la fàbrica del futur. Per aquelles solucions de proveïdor que permeten la implementació de maquinaria avançada.

Premi a l’excel·lència en sostenibilitat, ecodesenvolupament i economia circular. Per les iniciatives i solucions que promouen el desenvolupament de processos productiu més eficients i sostenibles. És a dir optimització del cicle de vida del producte, el reciclatge, etc.

Premi al projecte més gran d’investigació i desenvolupament. Premi als projectes d’investigació i desenvolupament en l’àmbit de la intel·ligència artificial en els processos manufacturats i de producció industrial.

Premi a la Startuo més innovadora en l’àmbit industrial. Premia les empreses de nova creació i projectes d’emprenedoria amb una proposta de valor en l’àmbit industrial.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.