Tech Spirit Barcelona torna el 22 i 23 de novembre

Tech Spirit Barcelona es celebrarà de nou aquest any, els dies 22 i 23 de novembre. L’esdeveniment de l’ecosistema tecnològic i digital de Barcelona tindrà lloc a la Llotja de Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona, com en la passada edició.

Tech Barcelona torna a organitzar la segona edició amb l’ajuda d’ACCIÓ com a partner principal. A més a més, hi donen suport l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa. L’associació privada sense ànim de lucre col·labora també amb la Cambra de Comerç de Barcelona i les principals empreses del sector.

Tech Spirtit Barcelona, que va néixer el febrer de 2020, va ser una demostració de força de l’ecosistema digital i tecnològic de la ciutat davant la cancel·lació del 4YFN i el MWC Barcelona. Amb la segona edició es vol consolidar com un esdeveniment de referència en la comunitat innovadora local. En un punt de trobada entre emprenedors, start-ups, inversors, i corporacions amb ponents de primer nivell, els principals referents del sector i continguts rellevants sobre innovació i tecnologia.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.