Technica Engineering crea 35 llocs de treball a Sant Cugat

L'empresa alemanya Technica Engineering, especialitzada en el desenvolupament de software i hardware per a les comunicacions internes dels vehicles, crea 35 llocs de treball al centre d'R+D de Sant Cugat del Vallès. La companyia ha rebut el suport d'ACCIÓ a través de l'àrea Catalonia Trade & Investment, per créixer a Catalunya, on s'hi va establir el 2019, amb només dos treballadors. L'empresa, que treballa per companyies com BMW, Volskwagen i Audi, té previst arribar als 50 professionals en plantilla aquest 2021.

La firma alemanya, que a Catalunya opera sota el nom Technica Electronics, treballa per a projectes de recerca en l’àmbit de l’automòbil per a proveïdors dels fabricants dels vehicles que busquen incorporar noves tecnologies en aquest àmbit. Des de la seva seu de Sant Cugat, de 500 m2, l’empresa desenvolupa principalment electrònica per a les comunicacions internes dels vehicles (ordinadors centrals, plaques, sensors...). Segons el director de Technica Electronis, Marc Blanch, Catalunya ofereix un ''pol de talent amb perfils altament qualificats gràcies a un ecosistema d'universitats mol potent''. Per Blanch, són aquests els professionals que es necessiten per impulsar el creixement de l'empresa ''a escala global''. El màxim responsable de la firma a Barcelona creu que cal mantenir un creixement que es pugui sostenir ''orgànicament'' i que permeti seguir treballant per projectes ''diversificats'' per mantenir el ritme de negoci malgrat la pandèmia. El responsable d'R+D de Technica Engineering a la seu central de Munic i CEO de Technica Electronics, Jaume Tamargo, creu que la situació de Catalunya costa de trobar ''en altres ecosistemes europeus''.

El grup alemany, fundat l’any 2008, compta amb clients com BMW, Volskwagen, Daimler, Audi i Hyundai, una plantilla global de més de 450 treballadors i suma una facturació d’uns 30 milions d’euros. La companyia està present arreu del món i compta, a banda de les seus de Munic i Sant Cugat, amb una xarxa d’oficines comercials als Estats Units i un centre per a testeig a Tunísia, a més de treballar amb distribuïdors arreu d’Àsia.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.