Technip Energies celebra 50 anys de presència a Espanya

Technip Energies, empresa d'enginyeria i tecnologia per a la indústria energètica i el sector químic, ha celebrat amb dos esdeveniments els seus cinquanta anys de presència a Espanya. Ho han fet juntament amb els seus clients i col·laboradors, a més de la presència de representants de l'àmbit institucional, acadèmic i empresarial. Technip Energies es troba en posicions de lideratge a GNL, hidrogen i etilè, i s'ha compromès amb la transició energètica.

La primera celebració s'ha organitzat a l'Hotel The Westin Palace de Madrid i la segona a l'Hotel Le Meridien Ra del Vendrell. Els dos esdeveniments han comptat amb la intervenció del Director General de Technip Energies a Espanya, Angel Alejandre, del Chief Operating Officer de Technip Energies, Marco Villa, i del Vicepresident Comercial d'Europa i Aliances, Cosimo Cannalire, el qual va presentar una ponència sobre el conjunt de tecnologies pròpies i acords de l'organització, focalitzades per impulsar la transició energètica. 

El repàs dels cinquanta anys d'història de la companyia a Espanya ha estat a càrrec del Sr. Alejandre qui, posteriorment, s'ha centrat a manifestar el propòsit de la companyia d'accelerar i liderar la transició energètica. El director afirma que l'empresa la conformen "professionals amb una capacitat d'execució d'1,5 M hores d'enginyeria" treballant en projectes nacionals i internacionals, principalment del sector farmacèutic, biocombustibles, economia circular, hidrogen verd i GNL.

Albert Castellanos, Secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, va ser l'encarregat de clausurar l'acte celebrat a l'Hotel Le Meridien Ra. Durant l'esdeveniment va felicitar Technip Energies Iberia destacant el seu "lideratge mundial en enginyeria, tecnologia i processos de transició energètica". A més, va assegurar que el Govern es troba compromès en millorar la sostenibilitat del teixit productiu amb la intenció d'acompanyar la indústria catalana cap a "fonts d'energia eficients i respectuoses amb el medi ambient, treballant cap a un model d'economia circular".

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.