Telecos.cat impulsa el CiberObservatori Professional

Conscients que moltes de les activitats quotidianes que es duen a terme tenen un impacte directeo sobre consideracions de ciberseguretat i, per tant, sobre organitzacions públiques i privades, l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) ha posat en  marxa el CiberObservatori Professional de Catalunya. És una iniciativa que, coincidit amb el Dia de la Internet Segura, vol contribuir al coneixement tècnic, organitzatiu i empresarial entorn dels sistemes tecnològics dels que disposen de les organitzacions i la seva protecció contra cibeamenaces.

A l'Observatori, doncs, s'aniran publicant periòdicament enquestes que serviran per copsar el grau de sensibilització general envers aquesta matèria i, de fet, obre amb dues enquestes sobre sobre Teletreball (adreçada a totes aquelles persones que estiguin duent a terme treball a distància) i una altra sobre Ciberseguretat professional (adreçada a responsables TIC d’organitzacions privades i públiques). L’anàlisi conjunta i anònima dels resultats permetrà a Telecos.cat proposar estratègies de país que assegurin la presència de la ciberseguretat en les decisions socials.

El CiberObservatori Professional de Catalunya és una iniciativa de Telecos.cat impulsada amb la col·laboració de Wit Technical Creative Agency. A més, altres col·lectius professionals -com el d’Enginyers Industrials de Catalunya i el d’Enginyeria Informàtica (COEINF)- i organismes -com ISACA BCN i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya - hi donen suport.

 

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.