Teresa Navarro liderarà el desenvolupament de negoci de l’hidrogen verd a Indox

La fins ara directora general de la patronal FemCAT, l’enginyera industrial Teresa Navarro assumirà el càrrec de Business Development Manager a la divisió d’hidrogen verd d’Indox Renovables. Navarro, col·laboradora de Fulls d’Enginyeria, va entrar a FemCAT el 2008 com a secretària tècnica per posar en marxa i consolidar els programes estables de l’entitat. Des del 2016 n’és directora general. En aquesta funció, ha estructurat la participació dels membres de l’entitat als projectes i programes, assegurant també la col·laboració amb un gran nombre d’organitzacions del món empresarial, social, cultural i de coneixement amb les quals FemCAT comparteix objectius. Navarro continuarà vinculada a l’entitat en qualitat d’assessora a la presidència.

El repte que assumeix l’enginyera és desenvolupar la proposta d’Indox Energy Systems, ubicada a l'Urgell, per als industrials que utilitzen molt gas i per als sectors que no es poden electritzar i, en canvi, estan compromesos amb la descarbonització.

El relleu a FemCAT

Muntsa Vilalta, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, doctorand en Direcció i Organització d’Empreses i diplomada en Marketing de Serveis i en Alta Direcció en Vendes, agafarà el relleu de Navarro al capdavant de FemCAT. Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en l’àmbit de l’empresa, essent sòcia de Consultors de Marketing Systems i creant l’empresa FACTO-estratègia. Ha estat vinculada a diferents organitzacions empresarials com a directora general a l’organització empresarial COMERTIA i subdirectora general a l’Associació Multisectorial d’Empreses-AMEC gestionant l’àrea d’operacions per al suport a la internacionalització i innovació de les empreses.

També ha ocupat els càrrecs de directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya (2016-2021) i de directora general de l’Acció Exterior (2021-2022). Així mateix ha combinat la vida professional amb la docència a diverses universitats de Catalunya en l’àrea d’organització d’empresa i màrqueting.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.