Terrassa dona la benvinguda a 1.500 nous enginyers i enginyeres

Després que la COVID-19 obligués a anul·lar els actes de graduació de l’any passat, l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya ha donat la benvinguda aquesta setmana a 1.500 nous enginyers i enginyeres fruit de les promocions dels dos carrers cursos. En dos actes celebrats dimecres i divendres, l’escola ha celebrat aquesta graduació que ha comptat amb la xef Carme Ruscalleda, de padrina.

Enginyers Industrials de Catalunya distingeix quatre millors expedients

L’acte també ha servit per reconèixer els estudiants amb millor expedient acadèmic d’aquestes dues fornades d’enginyers i enginyeres, uns premis que es donen al costat d’empreses i entitats del territori. La delegació del Vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya és una d’elles i ha distingit quatre joves enginyers d’aquestes dues promocions amb un xec de 500 euros.

En aquesta ocasió, els premis han anat a parar a Ignacio Rivilla, millor expedient acadèmic del grau d’Enginyeria en Tecnologies Industrials la promoció 2019-2020, a Víctor Vila, millor expedient acadèmic de màster universitari en Enginyeria Industrial de la promoció 2019-2020, Guillem Arqué, millor expedient acadèmica del Grau d’Enginyeria en Tecnologies Industrials l a promoció 2020-2021, i Andrés Celdrán , millor expedient acadèmic de màster universitari en Enginyeria Industrial de la promoció 2020-2021.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.