Tesem guanya el Premi Guillem Català

L’equip tècnic de l’empresa osonenca Tesem ha guanyat el Premi Guillem Catà dels Enginyers Industrials de la Catalunya Central. En aquest 43a edició, el jurat ha reconegut el desenvolupament d’un procés multi-tecnològic en el disseny i la fabricació de productes personalitzats i d’alta qualitat, principalment pel sector de la perfumeria i la cosmètica.

Tesem té una trajectòria de gairebé 30 anys en embotició i conformació de l’alumini, cosa que els ha posicionat entre les empreses líders del sector. L’empresa compta amb sis plantes de producció a Torelló amb una superfície total de 27.000 metres quadrats, amb processos totalment automatitzats i personalitzats.

El premi

El Premi Guillem Catà reconeix un tècnic o equip tècnic que dugui a terme una tasca tècnica o científica destacable en l’àmbit de la Catalunya Central que comprèn les comarques  de l'Anoia, Bages, Berguedà, Cerdanya, Moianes, Osona i Solsonès. Guillem Catà fou un arquitecte conegut per ser el mestre major de la Sèquia de Manresa (1339-1383).    

El jurat del Premi Guillem Catà, presidit per Salvador Arqué, està format per membres dels Enginyers Industrials de Catalunya a la demarcació de la Catalunya Central, junt amb representants de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM), la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona i per la Unió Empresarial de l’Anoia.  

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.