Últims dies de la ronda d'inversió en energia eficient

InnoEnergy ha anunciat avui la data límit per a la presentació de sol·licituds per a projectes d'innovació en energies netes dins de la seva ronda d'inversió 2017. Els innovadors en tecnologies netes que busquin finançament hauran de presentar les sol·licituds abans del 23 d'octubre si desitgen rebre l'ajuda en el marc de temps establert.

Segons indica Diego Pavía, director general d’InnoEnergy, “la nostra ajuda va molt més enllà del simple finançament. Som l'única organització que ofereix una gamma de serveis de suport tan àmplia i som l’empresa comercial europea dels principals referents d'innovació en tecnologies netes”.

La ronda d'inversió 2017 d’InnoEnergy està sent l’edició amb més èxit. Durant aquest any, InnoEnergy ha invertit 23,5 milions d'euros en projectes que abasten vuit àrees tecnològiques a Europa. Això fa que la seva inversió financera total des de la seva primera ronda d'inversió l’any 2011 ascendeixi a 170,5 milions d'euros, xifra que equival a 3 milers de milions d'euros en vendes projectades. La ronda d'inversió està oberta a conceptes tecnològics europeus que ajudin a canviar el futur de la indústria de l'energia.

Diego Pavía també ha explicat l’objectiu de la companyia: “La nostra missió és proporcionar als innovadors del camp de l'energia sostenible el finançament flexible i adaptable que necessiten per triomfar i créixer, i contribuir, així, en última instància, al futur de l'energia neta. L'èxit continuat de les nostres rondes d'inversió demostra que anem per bon camí”.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.