Un cicle de conferències debat les propostes dels Enginyers per a la recuperació

Després de la publicació d'un document que recull fins a 40 propostes, en 10 àmbits diferents, per a la recuperació econòmica de Catalunya arran de la crisi de la COVID-19, Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) ha organitzat un cicle de conferències en línia per exposar des de la perspectiva de l'enginyeria, l'economia i l'administració, els elements necessaris per a l'impuls de l'activitat industrial, la transformació estructural i les actuacions que permetin millorar la competitivitat de l'economia catalana.

Les conferències es faran el tres primers dimecres de juny a través de la plataforma Zoom. La primera sessió, el 3 de juny, anirà a càrrec del president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, Jordi Renom,  i del degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Josep Canós, que donaran la visió de la recuperació des de l'enginyeria. El 10 de juny, serà el torn de l'economista i catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra, Guillem López Casasnovas, que oferirà la visió de l'economia. Per tancar el cicle, el 17 de juny, es comptarà amb la directora general d'indústria de la Generalitat de Catalunya, Matilde Villarroya, que parlarà de la visió de l'administració. Les sessions estaran moderades per Ignasi Rafel, president del Consell de Formació i Ocupació d'EIC. 

L'objectiu de les conferències,així com del document elaborat pels Enginyers Industrials de Catalunya, és reflexionar sobre les mesures i accions que cal activar per superar la crisi, la celeritat amb què s'han de desplegar i els esforços i inversions que s'han de prioritzar per transformar el sistema productiu després de l'escenari que deixa la crisi de la COVID-19.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.