Un estudi d’Adecco apunta els perfils IT, enginyers i altres llocs tècnics, com els més difícils de cobrir a les empreses

Molts d'aquests perfils gaudeixen del que tècnicament es coneix com la plena ocupació o tenen un índex d'inserció laboral elevat, segons un informe d'Adecco sobre perfils deficitaris i escassetat de talent a l’estat espanyol. 

La companyia de recursos humans explica que aquesta situació obeeix a diverses raons: l'escassetat de perfils qualificats i ben formats en certs àmbits; els torns canviants per a determinats llocs de treball; el domini d'idiomes; la recerca de candidats molt especialitzats, i salaris poc competitius en algunes regions i per a posicions concretes.

Segons Adecco, més de la meitat dels directors de recursos humans de l’estat reconeixen tenir problemes a l'hora de reclutar talent per a la seva companyia. Fins a un 10% de les vacants disponibles en el mercat laboral es queda sense cobrir i prop d'un 20% ha de redefinir-se per poder trobar candidats que s'ajustin a les demandes de les empreses.

 
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.