Wallbox cotitzarà a la borsa de Nova York

L’start-up catalana Wallbox, que desenvolupa solucions de càrrega per a vehicles elèctrics, debutarà a la borsa de Nova York després d’arribar a un acords amb l’empresa americana Kensington Capital Acquisition que permetrà a la companyia fundada per Eduard Castañeda i Enric Asunción, convertir-se en una societat cotitzada. L’operació implica obtenir un finançament de 330 milions de dòlars per a Wallbox

Wallbox és una companyia fundada el 2015 amb la missió de facilitar l’adopció de vehicles elèctrics ven a 67 països i ja dona feina a més de 500 persones a Europa. Un dels seus productes estrella és el primer carregador bidirreccional del món per a ús domèstic que permet als usuaris carregar el vehicle elèctric i utilitzar l’energia de la bateria del cotxe per alimentar la llar o enviar-la de nou a la xarxa.

Per Asunción, conseller delegat de Wallbox, aquesta operació és “un gran pas” en l’evolució de la companyia. Considera que l’adopció “massiva” de vehicles elèctrics al mercat “ja és aquí” i per això creu que cal una expansió “significativa” de les infraestructures de càrrega. “A Wallbox creiem que l’accés generalitzat a la càrrega de forma assequible, eficient i optimitzada és una part crítica de la transició a la mobilitat elèctrica”.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.