BCN eMotorsport, classificat en sis competicions de Formula Student

L'equip de BCN eMotorsport s'ha classificat en sis competicions internacionals de la Formula Student. Després de fer els testos de selecció, el 5 de febrer, l'equip ha aconseguit plaça a les competicions internacionals de Formula Student Germany, Formula Student Austria i Formula Student Spain en la modalitat elèctrica i, a més, a les de Formula Student Germany, Formula Student Czech Republic i Formula Student Spain en les modalitats de vehicle autònom.

Des de BNC eMotorsport fan molt bon balanç d'aquests resultats ja que implica haver aconseguir classificar-se a totes les competicions d'Europa, fins i tot les dues competicions més importants, d'Alemanya i Àustria, en la modalitat elèctrica. Malauradament, per qüestions logístiques, econòmiques i d'agenda, no podrà participar a totes. Estan especialment satisfets pel fet que en la modalitat autònoma, l'equip s'ha guanyat la plaça al que consideren ''competició reina'', la d'Alemanya, mentre que han estat convidats a la República Txeca com a equip Top 3 a l'última edició de la competició. A més, l'equip ha estat convidat a la competició estatal, que se celebra al Circuit de Montmeló, com a equip Top 1 de l’estat.

L'equip s'ha reformulat aquest curs amb la unió dels equips de l'ETSEIB i Driverless (de Telecomunicacions), tal com explicàvem als Fulls d'Enginyeria en aquest article i, amb aquesta perspectiva, afronta una segona part de la temporada amb ''molta il·lusió i ganes de tenir els CAT13e i CAT13d a punt com més aviat millor''. Es compromet a fer ''un paper destacable'' a totes les competicions.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.