Caixa d'Enginyers reforesta 150 hectàrees amb 5.500 arbres

La Fundació Caixa d'Enginyers ja té bosc. Es diu "Bosc Caixa d'Enginyers", i és la reforestació de més de 150 hectàrees de la mà de socis i sòcies pque s'han unit a la plantació de 5.500 arbres a diferents comunitats autònomes d'Espanya. La campanya s'ha organitzat dins del marc de la commemoració del 55è aniversari de la Caixa d'Enginyers, on s'han portat a terme altres activitats per celebrar la història de l'Entitat.

El 'Bosc Caixa d'Enginyers' ajudarà a compensar 1.423,8 tones de CO₂ a Catalunya, Madrid, Andalusia i València, generant un impacte positiu tant al medi ambient com a les comunitats d'aquestes zones. Iñaki Irrisarri, coordinador general de la Fundació Caixa d'Enginyers, ha explicat que "la sostenibilitat i el medi ambient és una de les línies d'actuació de la Fundació de Caixa d'Enginyers i per a nosaltres és prioritari treballar activament a sensibilitzar la societat de la importància de preservar i regenerar la biodiversitat amb iniciatives com aquesta".

Altres iniciatives que promouen la sostenibilitat mediambiental i preserven la biodiversitat en les que participa la Fundació són el projecte 'Boscos que curen', amb l'objectiu d'establir les bases per a la consolidació d'un futur santuari forestal de biodiversitat a l'Albera, o el projecte "Ramats de foc" que involucra ramaders rurals que, a través del pasturatge, contribueixen a eliminar el risc d'incendis alhora que el projecte promou i fomenta una economia local i circular i dinamitza l'economia rural.

La Caixa d'Enginyers i la sostenibilitat

Tots aquests projectes entren dins del compromís del Grup Caixa d'Enginyers per la sostenibilitat, una de les seves línies d'actuació. L'Entitat promou la inversió en companyies que lluiten contra el canvi climàtic. Així mateix, des dels fons d'inversió mesuren l'impacte ambiental a través d'aliances estratègiques amb organitzacions alineades amb els ODS, com a membre del Climate Action 100+ o estant adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides. El 2022, el Grup ha reduït la seva petjada de carboni en un 16% respecte al 2018. A més, per cinquè any consecutiu, Caixa d'Enginyers és grup neutre en carboni.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.