Darreres setmanes per presentar-se als Premis Diada 2023

Fins el proper 3 de maig, Enginyers Industrials de Catalunya manté oberta la convocatòria dels Premis Diada, uns guardons que la institució atorga cada any.

D’una banda, es busquen candidats, doncs, per al Premi Creativitat,  de caràcter institucional per a projectes d’enginyers i enginyeres col·legiades que hagin destacat en qualsevol àmbit de l’enginyeria industrial durant el 2022. El 2022, el premi va anar a parar en  mans de Blanca Tejedor, per haver dissenyat un mètode de termografia quantitativa interna (QIRT) per a la determinació del comportament tèrmic de façanes. Ho expliquem en aquest article. En paral·lel també es premiaran els Treballs Finals de Màster universitari d’enginyeria industrial entre els seleccionats pels òrgans directius de les escoles, amb el Premi Creativitat Joves.

De l’altra, entre les empreses adherides a la institució que es presentin als premis, es reconeixerà una actuació destacada en qualsevol àrea: organització logística, màrqueting, RRHH, producció, internacionalització, comercial, etc. per al Premi Millor Pràctica Empresarial. La consultora tecnològica Between va ser la guanyadora la darrera edició amb la Between Women Network, un projecte per a la igualtat i l’equitat a la companyia.

Per últim, Enginyers Industrials de Catalunya amb el suport de la Fundació Caixa d’Enginyers atorga una beca de 10.000 euros per a la realització d’una Tesi Doctoral en l’àmbit de l’enginyeria.

Tota la informació dels premis es pot consultar en aquest enllaç.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.