Els Enginyers Industrials del Vallès premien l’ESEIAAT en el marc de l’Acte Social 2016

La delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) va guardonar l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) durant l’Acte Social 2016, una trobada anual que en aquesta ocasió es va celebrar a Terrassa. L’edició d’aquest any va perseguir l’objectiu de realçar la relació entre les escoles el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i sense dubte, la seu de l’ESEIAAT es va convertir en un escenari immillorable per dur-la a terme.

En el decurs de l’acte, es va lliurar el Guardó d’Honor a l’ESEIAAT i també van rebre un homenatge els companys amb 50 anys de professió. Per últim, es va atorgar insígnies als nous col·legiats.

L’Acte Social 2016 va comptar amb la presència de l’Il·lm. Sr. Jordi Ballart, Alcalde de Terrassa; l’Il·lm. Sr. Enric Fossas, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya. Una altra de les personalitats de la nit, el president dels EIC del Vallès, Francesc Figueras, va manifestar que “per tal de donar a conèixer el Col·legi als alumnes i que es col·legiïn, caldrà una acció directa, concreta i continuada del Col·legi en el sí de l'Escola consistent en: 1) Que enginyers de referència donin l'assignatura "Què vol dir ser Enginyer Industrial"amb crèdits en el primer curs de grau de Tecnologies Industrials. 2) En fer-hi conjuntament Formació Continuada a enginyers i alumnes (també amb crèdits). 3) Enginyers sènior faran de mentor als estudiants de màster”(també amb crèdits) i 4) Hi haurà exposicions conjuntes periòdiques Escola/Col·legi, per exemple "Evolució de l'Enginyeria".
Al seu torn, Francesc Figueras, president de la delegació del Vallès dels EIC, va assegurar que "el propòsit de la trobada és procurar un conveni amb la UPC amb l'objectiu que l'ESEIAAT imparteixi assignatures en les que enginyers de cert nivell transmetrien coneixement a l'alumnat en referència a què vol dir ser enginyer, quines són les seves competències i difondre què és el Col·legi".                   

Miquel Mudarra, el director de l'ESEIAAT, la institució premiada amb el guardó d'honor de l'Acte Social 2016 de la delegació del Vallès dels EIC, va agrair el reconeixement i va obrir les portes de l'Escola al Col·legi. "És casa vostra", va afirmar.    

L’ESEIAAT treballa amb el suport i la complicitat del territori i l’entorn. El centre té una forta implantació a la ciutat de Terrassa, i manté relacions consolidades amb el sector empresarial. Aquesta escola del Vallès s’ha convertit en un referent de les enginyeries industrial, aeroespacial i audiovisual en l’àmbit estatal. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.