Enric Fossas, nou director de l’ETSEIB

Enric Fossas i Colet (Aiguafreda, 1959) és el nou director de l’ETSEIB. Fossas és doctor en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona (1986 i ha estat rector de la Universitat Politècnica de Catalunya entre el desembre del 2013 i el desembre del 2017. La candidatura de Fossas ha estat l’única presentada en aquests nous comicis, celebrats el 25 de novembre, convocats després d ela renúncia del fins ara director, Manel Mateo. Mateo havia substituït tot just el juny passat, Neus Cònsul.

La candidatura de Fossas incorpora membres de les candidatures que van presentar Manel Mateo i Rafael Ruiz en els comicis de la primavera, així com altres persones que havien format part d’equips directius anteriors. Així, Joan Puig, Jordi Bou, Tània Santos, Arnau Doria, Amaia Lusa, Marta Peña, Juan Jesús Pérez, Rosa Rodríguez i Jan Rosell completaran l’equip directiu.

Fossas  té una llarga trajetòria a la universitat. Es va incorporar a la UPC el 1986 i ha estat professor a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG), a l'Escola Universitària Politècnica del Baix Llobregat (ara Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, EETAC) i, darrerament, a la Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME), i a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB). És catedràtic a l'àrea d'Enginyeria de Sistemes i Automàtica, del Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial, des del 2008. També ha impartit assignatures de matemàtiques en titulacions d'enginyeria i de matemàtiques, i d'automàtica als estudis d'enginyeria industrial, en màsters i en programes de doctorat. En recerca, des del 1994, lidera el grup Control Avançat de Sistemes d'Energia (ACES), reconegut com a grup de qualitat per la Generalitat de Catalunya. 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.