Esther Izquierdo, The Blue Box i Estabanell, Premis Graustic 2020

L’enginyera industrial Esther Izquierdo ha estat guardonada amb el Premi Graustic a la TIC Woman a la Sostenibiltiat, un dels reconeixements que l’ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya ha atorgat durant la Diada Graustic 2020, aquest dijous. El premi a la Sostenibilitat mitjançant les TIC se l’han endut Estabanell i Pahisa Energia, mentre que 5G Barcelona ha estat guardonat amb el Graustic a la Innovació Digital. Per la seva banda, la Fundació Pere Tarrés s’ha emportat el Premi a la Integració Social a través de les TIC mentre que el Premi Graustic a les joves emprenedores ha anat a parar en mans de The Blue Box Biomedical Solutions, liderada per la bioenginyera Judit Giró.

Segons ha explicat el president de Graustic, Dani Pujol, la xifra de candidatures presentades ha duplicat ‘’amb escreix’’ les de l’edició passada i han tingut un ‘’alt nivell’’ que han dificultat la feina del jurat.

TIC per a una vida més sostenible i saludable

Els premis Graustic s’han donat en el darrer dia de la segona part d ela Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Catalunya que amb el títol ‘Tecnologia per a una vida més sostenible i saludable’, s’ha centrat en el paper de la tecnologia durant la pandèmica mundial. S’han celebrat quatre taules rodones  per reflexionar sobre l’equilibri territorial, les ciutats sostenibles, la producció i el consum responsables i els drets i deures digitals.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.