Fluidra incrementa el dividend un 112%

El consell d’administració de Fluidra ha acordat proposar a la Junta General d’Accionistes del 5 de maig vinent la distribució d’un dividend de 0.85 euros per acció contra reserves voluntàries. La proposta implica un 49% de payout del Benefici de Caixa Net de 2021, en línia amb la política de dividend de la companyia.

Aquest pagament segueix la progressiva política de remuneració als accionistes, que el 2021 va comportar la pujada del dividends del 90%, amb l’abonament de 0,40 euros per acció. Per aquest 2022, aquest pagament serà de 166 MEUR i està supeditat a l’aprovació per part de la Junta General d’Accionistes que se celebrarà el 5 de maig. Si s’aprova, Fluidra farà un primer pagament de 0,43 euros per acció el 5 de juliol i un altre de 0,42 euros el 3 de novembre.

Aquesta millora és possible gràcies a la forta generació de caixa i un balanç sanejat. Fluidra va tancar el 2021 amb un 47% de creixement en vendes, arribat als 2.187 MEUR i 549 MEUR d’EBITDA. A més, la companyia ha continuat fent adquisicions generacions de valor amb cinc transaccions tancades el 2021. 

Segons Eloi Planes, president executiu de Fluidra, el pagament de dividends és una “senyal d’identitat” de l’empresa. Per Planes, la “situació sòlida” del negoci i del balanç permet finançar iniciatives interessants pels stakeholders, cosa que inclou “tant la remuneració als accionistes com les operacions de creixement inorgànic”.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.