L'ESA busca nous astronautes

Per primera vegada en onze anys, l'Agència Espacial Europea (ESA, per les sigles en anglès) busca nous astronautes per incorporar-se a l'equip actual de l'agència. El proper 16 de febrer, es farà una presentació per donar a conèixer els detalls de la convocatòria que ha de servir per començar un ''canvi generacional'' per l'ESA, segons informa la mateixa agència.

L'ESA fa una crida a les dones per poder ampliar ''la diversitat de gènere'' de l'equip. Segons el director general de l'ESA, Jan Wörner, gràcies al ''fort mandat'' dels estats membres de l'ESA en l'Space19+, Europa ocupa un lloc ''al cor de l'exploració espacial''. Per Wörner, per arribar ''més lluny'' cal ''mirar més àmpliament que mai''. Per això, diu que aquest procés de contractació és el ''primer pas'' per aconseguir que l'agència es desenvolupi a totes les àrees d'exploració i innovació espacial.

Les sol·licituds es poden enviar des del 31 de març i fins el 28 de maig. Després, començarà el procés de selecció que s'espera que es completi l'octubre de 2022.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.