L’Stem Women Congress torna a la presencialitat per la 3a edició

Les intervencions de Joanna Prieto, cofundadora i Board Member de GeekGirlsLatAm.org, i Guayente Sanmartín, vicepresident i General Director d’HP, seran els plats forts del pròxim Stem Women Congress. Ambdues participaran durant la segona jornada del congrés el dia 11 de novembre de manera presencial al CosmoCaixa Barcelona.

L’SWC, que s’ha convertit en el punt de trobada per empreses i institucions STEM per fer visible i promoure el talent femení en el sector, també rebrà visites institucionals. Es comptarà amb la presència d’Helena Dalli, comissària d’Igualtat de la Unió Europea, i amb Laia Bonet, tinenta d'alcaldia a Barcelona que torna després de la seva participació en la segona edició.

En el programa d’enguany també destaca la presentació de Valeria Corrales i Patricia Heredia, fundadores de ValPat Steam Channel, que tindrà lloc el primer dia via streaming. Com ja s’ha comentat, l’SWC celebrarà la seva tercera edició de manera híbrida el pròxim 10 i 11 de novembre. Així, el primer dia s’organitzarà en línia, però l’11 de novembre serà de forma presencial.

Novetats SWC 2021

Durant el matí de la primera jornada, es presentarà l’Annual Report Stem Women Congress 2021, que recull i estudia l’impacte de les diferents iniciatives destinades a eliminar l’escletxa de gènere en el món STEM. Eva Díaz, CEO del SWC, ha reconegut en declaracions a Fulls d’Enginyeria que en la segona edició de l’informe es demostra “la necessitat d’un nou sistema de mesura per les activitats i els seus impactes”.

En la tercera edició del congrés, els STEM Awards premiaran les millors pràctiques aplicades per aconseguir la igualtat en les empreses. Com ha explicat la CEO del congrés, la novetat principal és que els premis s’atorgaran per votació popular. Enginyers Industrials de Catalunya, a través de la Comissió d'Equitat, Tecnologia i Futur, col·labora amb el Congrés, i de fet, Llum Llosa, membre de la comissió, lliurarà un d'aquests guardons.

Díaz confia que aquest any el nombre d’inscripcions continuarà a l’alça, igual que en la segona edició que tot i ser online, es van passar dels 300 participants del primer congrés als 1.000 inscrits pel segon.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.