Manel Torrent, nou director general d'Energia

L'enginyer industrial, Manel Torrent, ha estat nomenat nou director general d'Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera. Torrent compaginarà el càrrec amb la direcció de l'Institut Català d'Energia, al mateix Departament d'Empresa i Coneixement. Per Torrent és un ''repte majúscul'' que assumeix amb ''el convenciment'' que podrà tirar endavant ''amb l'ajuda de tot l'equip de professionals'', tant de la direcció general com de l'ICAEN.

Manel Torrent és enginyer industrial per l'ETSEIB, i té l'MBA Executive Internacional especialitzat en empreses del sector energètic per l'Escola d'Organització Industrial (EOI). Entre el 2000 i el 2007 va estar lligat al món de l'administració pública, i des del 2008 al 2018 ha treballat a l'Agència d'Energia de Barcelona. Des del 2018 que és director de l'ICAEN. A banda, fa més de 15 anys que compatibilitza la seva activitat professional amb la docència a la UB, La Salle i la UPC.

La direcció general d'Energia ha estat vacant des que l'anterior director, el també enginyer Pere Palacín, va dimitir l'abril passat per motius personals, tal com va explicar en aquesta entrevista als Fulls d'Enginyeria. Palacín va exercir set anys al càrrec en una època que qualifica de ''convulsa'', tant en el terreny econòmic com en el polític.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.