Oberta la convocatòria dels premis Nit de la Robòtica 2022

Els professionals vinculats a Catalunya que hagin desenvolupat la seva activitat al sector de la robòtica, així com els impulsors de projectes que s’hagin fet o promogut des del país tenen fins el proper 25 de setembre per presentar les seves candidatures a una nova edició dels premis Nit de la Robòtica 2022 en les dues categories convocades ‘Nit de la Robòtica’ i ‘Projecte de l’Any’. Qualsevol persona, empresa o institució pot presentar la candidatura que serà valorada pels Jurat, constituït per tres membres del Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0, Alícia Casals (presidenta), Pere Homs (secretari) i Carles Soler (vocal) a més dels dos guardonats el 2021, Xavier Méndez i Alfons Carnicero.

En el cas del premi ‘Nit de la Robòtica’, el Jurat tindrà en compte la trajectòria professional, l’impacte de la seva activitat en l’àmbit de la robòtica i el reconeixement entre els altres professionals. Pel premi ‘Projecte de l’Any’, el jurat tindrà en compte la novetat tecnològica de la solució proposada i l’impacte en l’entorn.

Els premis es lliuraran durant la Nit de la Robòtica que organitza cada any el Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya. Enguany, serà el 20 d’octubre vinent i comptarà amb la conferència de Salvador Pané i Vidal, codirector del Multi-​Scale Robotics Lab de l’ETH Zürich.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.