Primera edició de l’IQS Tech Fair, la Fira Tecnològica de les start-ups industrials

IQS Tech Factory, el centre d’activitat emprenedora de l'IQS, organitza el pròxim 14 de desembre a Barcelona, la primera edició de l'IQS Tech Fair, la Fira Tecnològica de les start-ups Industrials. La jornada reunirà a vint de les noves empreses més destacades de l'ecosistema emprenedor a les quals el centre ofereix assessorament.

Les firmes procedeixen de sectors tant diferents com: nous materials, robòtica, wearables (tecnologia portable), ciències de lavida, energia i medi ambient, així com de tècniques industrials avançades. La primera edició de la fira, que se celebrarà a les instal·lacions de l'IQS, arriba amb l'objectiu d'oferir visibilitat i promoure el desenvolupament de les empreses emergents de base cientificotècnica. Totes les societats participants treballen en la creació de productes i tecnologies que contribueixen a l'augment del teixit industrial, que, a Catalunya, representa actualment el 50% del PIB.
Les start-ups tindran l'oportunitat de presentar el funcionament de les noves tecnologies davant dels 300 assistents que s’esperen entre els quals destaquen: inversors, actors de l'ecosistema emprenedor i empresarial, institucions de l'àmbit públic i privat i altres centres d'emprenedoria industrial. L'esdeveniment es tancarà amb una sessió de gestió de xarxes.
L’IQS Tech Fair, la inaugurarà Carme Artigas, fundadora i directora general de Synergic Partners, companyia especialitzada en big data, data science i data engineering adquirida per Telefónica l’any 2015, és una de les 30 dones directives més influents a nivell internacional. Artigas, que va aparèixer en posició ben destacada el mes passat en el rànquing The 30 Most Influential Women in Business elaborat per la revista nord-americana “Insight Success”, oferirà una xerrada d’obertura de l'esdeveniment sobre innovació industrial.
La fundadora de Synergic Partners compta amb més de 20 anys d'experiència a l'àrea de les telecomunicacions i de la indústria tecnològica. Actualment és membre de la Comissió de Tecnologia i Innovació de la CEOE i de l’Industry Affiliate Council del Data Science Institute de la Universitat de Columbia a Nova York.

Si voleu inscriure’us directament a l’esdeveniment ho podeu fer des d'aquí: www.iqstechfair.com

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.