Reinventant els problemes

Els problemes es poden transformar en palanques de millora.

L'única cosa que tots sabem és que, en qualsevol activitat que realitzem a la nostra vida, tenim problemes, dificultats i obstacles. Curiosament això, que ho acceptem de bon grat quan som  nens i aprenem  a caminar, sembla que a mesura que anem creixent ens suposa una càrrega gran, encara que tots sapiguem que l'existència de problemes és una part intrínseca de la nostra vida.

Els problemes són, en realitat, oportunitats de canviar i enfocar les coses de manera diferent per adaptar-nos a la realitat per dura o difícil que sigui.

En el curs 'Reinventant els problemes' descobrirem moltes possibilitats d'afrontar les situacions difícils com oportunitats de millora, canvi i creixement.

La innovació sorgeix de la necessitat i la necessitat sorgeix de la urgència en la resolució de problemes. Però per resoldre problemes hem d'estar entrenats Per poder acceptar-los i solucionar-los mitjançant l'aplicació de les mesures adequades. Aquest procés és difícil o poc correcte, ja que moltes vegades solucionem un problema, creant-ne d'altres de nous...

Reinventar els problemes és treballar amb criteris d'innovació disruptiva que ens permetin solucionar els problemes d'una forma definitiva i que possibiliten avançar en el propòsit que ens haguem plantejat.

Avui més que mai hem de reinventar els problemes, ja que aquests no són individuals, ni venen sols. Més aviat són el resultat de situacions que se sumen o multipliquen dificultant l'assoliment dels nostres objectius.

Ser mestre en l'art de resoldre de forma correcta els problemes, és una de les activitats més enriquidores, que ens faran adquirir valor professional i personal.

La metodologia, l'anàlisi, la innovació, la disrupció i l'art de resoldre problemes s'han d'aprendre i entrenar. Les hores que s'hi dediquin seran d'allò més profitoses.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

industria40logo