Xavier Marcet protagonitza la nova edició del Fòrum Indústria 4.0

Xavier Marcet, president de Lead to Change i diplomat en gestió pública en ESADE, oferirà la conferència "La innovació motor de la I4.0 o la I4.0 motor de la innovació". Serà un dels plats forts de la setena edició del Fòrum Indústria 4.0, que se celebrarà el dia 25 de novembre a Barcelona a l'Espai Endesa. L'esdeveniment, dins del marc tecnològic Indústria 4.0, busca comparar estratègies i projectes entre empreses, siguin del mateix sector o d'altres. Al llarg del matí, també hi intervindran Carles Miranda, responsable d'Indústria 4.0 i economia circular a ACCIÓ, amb la seva proposta de serveis públics en aquest àmbit, Constanza Saavedra, directora d'InfoPLC++, que presentarà  les lliçons de la darrera Hannover Messe 4.0 i Michael Loughlin, de la Comissió, que parlarà de les barreres i impulsors en la integració 4.0

També es presentaran diferents experiències de solucions d'Indústria 4.0 en empreses catalanes com Pentamatik, Pervasive Technologies i Deima Ingenieros. A més, es lliurarà, com cada any, el Premi Indústria 4.0 als projectes amb propostes innovadores en aquest àmbit.

A través d'aquest Fòrum, la Comissió Indústria 4.0 vol impulsar iniciatives que ajudin al fet que els professionals de l'enginyeria coneguin propostes tecnològiques d'altres empreses i compartir experiències, per aplicar-les en el futur més immediat i que s'estenguin en la indústria catalana. La Comissió, que agrupa el Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya, del Col·legi de l'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Catalunya, del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, del Col·legi d'Enginyeria Informàtica de Catalunya, de l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació i de l'AIQS, s'ha encarregat d'organitzar la jornada.

L'Espai Endesa acollirà la trobada després que el 2020 s'hagués optat per un format virtual, i la sisena edició el 2021 se celebrés a la Fàbrica Moritz.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.