#CEApropa: fomentant la inclusió financera en la societat

Aquest 2024 a Caixa Enginyers assolirem una fita molt significativa en el nostre compromís de promoure i millorar la inclusió financera en el conjunt de la societat. Per a aquest fi, hem participat en el concurs públic de la Generalitat de Catalunya que té l’objectiu de facilitar els serveis financers arreu i a tothom, i que posa en marxa oficines bancàries mòbils que arribin a les localitats catalanes allà on no n’hi ha. Em complau moltíssim poder dir que ho hem aconseguit: la nostra entitat ha estat adjudicatària d’aquest concurs i, el proper mes de setembre, engegarem el projecte  #CEApropa, nom amb el qual hem batejat el nostre servei d'oficina mòbil amb caixer automàtic. Aquest servei recorrerà entre cinc i sis poblacions diàries cobrint 24 comarques catalanes i realitzant un total de més de dotze mil kilòmetres mensuals.

Aquest és per a nosaltres el projecte més engrescador de l’any i un dels més il·lusionants de la història de l’entitat ja que, gràcies a aquesta iniciativa publicoprivada, donarem servei a més de 237.000 persones residents als 313 municipis catalans que visitarem cada mes. Es tracta de ciutadans, empreses i institucions que en el seu dia a dia no compten amb oficina bancària a les seves localitats i que, per a qualsevol operació relativa a les seves necessitats financeres, han de desplaçar-se a d’altres indrets.

"Aquest és el projecte més engrescador de l’any i un dels més il·lusionants de la història de l’entitat."

Gràcies a #CEApropa, no els caldrà moure’s i podran comptar amb una oficina mòbil que oferirà el mateix servei de qualsevol oficina bancària tradicional, podent disposar d’efectiu en el seu caixer automàtic. Aquest servei de proximitat i d’inclusió és obert a tothom, socis i no socis de l’entitat, i es desenvoluparà seguint els valors de Caixa Enginyers i el model de banca cooperativa que ens caracteritza, com una de les aportacions del Grup Caixa Enginyers a l’estabilitat financera, l’assessorament expert, la claredat, l’excel·lència i la integritat.

subscriu-te

 

Alhora, els particulars no en seran els únics beneficiaris, atès que aquest servei també s’adreçarà a empreses i institucions per afavorir el desenvolupament econòmic local i impulsar els valors característics de les cooperatives de crèdit. Valors, tots ells, inherents en el nostre ADN i que representen la identitat de Caixa Enginyers. Així, emprenedors d’aquestes 24 comarques tindran a la seva disposició el coneixement i l’enginy dels nostres experts en salut financera, aportant solucions per contribuir a millorar la seva activitat i la seva competitivitat.

A Caixa Enginyers sempre hem estat al costat de les persones, dels particulars i dels emprenedors, pensant, desenvolupant i implementant noves solucions per vetllar per la salut financera dels nostres socis i sòcies. En els nostres 57 anys d’història, seguim treballant per l’excel·lència i  per eliminar les barreres tecnològiques encara existents en alguna part del territori, oferint productes i serveis adaptats a les necessitats de cada col·lectiu, obrint oficines per estar a prop, però també desenvolupant eines que ens han permès oferir un servei multicanal. En aquest sentit, #CEApropa es suma a totes aquestes solucions i prestacions que ja proveïm per acostar les finances al conjunt de la societat, en sintonia amb el nostre model de Banca Cooperativa i amb la nostra manera de fer i entendre les finances.

En definitiva, una iniciativa que fa molt tangible el nostre esforç de reduir l’exclusió financera en la societat, reafirma la nostra aposta per continuar treballant la proximitat i la vertebració del  territori i impulsa la pràctica d’un model financer cooperatiu com eina de desenvolupament social i sostenible. És un orgull immens donar aquest nou pas, que humanitza les finances de tothom i que apropa la salut financera a tots els racons de Catalunya.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.