El Smart City Expo World Congress arriba a la Fira de Barcelona del 13 al 15 de novembre

El Smart City Expo World Congress (SCEWC), en aquesta edició es centra en valors com la inclusió social i l'empoderament. Està dedicat a promoure la consciència, la comprensió i la reflexió crítica entre els habitants de diferents ciutats del món. Des del 2011, Smart City Expo World Congress ha estat un esdeveniment que combina les últimes solucions tecnològiques juntament amb conferències inspiradores per millorar la vida a les ciutats. En aquest 2018 l'esdeveniment pretén reflexionar sobre què fa que una ciutat sigui habitable, què passa quan hi ha massa concentració de gent i com aquesta multitud pot canviar el caràcter social d'un veïnat.

Per a això, les conferències seguiran la temàtica de cinc problemes a què s'enfronten actualment les ciutats: Transformació digital, medi ambient urbà, mobilitat, governs i finançament i ciutats inclusives i compartides. Per parlar d'aquests temes es comptes amb més de 400 ponents que abasten camps des de la tecnologia, la governança intel·ligent, passant per l'economia compartida i la mobilitat.

El recinte de la Fira de Barcelona acollirà la major edició de la SCEWC, ja que estan convidades més de 840 empreses, més de 700 ciutats presents i un creixement del 31% respecte a l’espai d'exposició, ocupant per primera vegada dos pavellons. Algunes de les empreses destacades que participaran en l'esdeveniment són: Alstom, Bosch, Cellnex, Cisco, Dassaullt, Deloitte, FCC, Ferrovial, FiWare, Hexagon, Huawei, Indra, Mastercard, McKinsey, Microsoft, Deutche Telekom, Engie, Mshareib Properties, Epson, NTT, SAP, Siemens, Suez, Urbaser, entre d’altres.

Esdeveniments Paral·lels

En el marc de l'Smart City Expo World Congress també se celebrarà la segona edició de l'Smart Mobility Congress, que se centrarà en el transport urbà i interurbà intel·ligent, s’abordarà sota el lema The Next Move. Es plantegen els reptes de mobilitat tenint en compte el creixement de la població. Alguns aspectes com les xarxes de transport públic, la mobilitat sostenible, els vehicles autònoms, nous models disruptius de transport ...

D'altra banda, al pavelló 1 es mostrarà el projecte Iwater, es podran observar les diferents fases del cicle integral de l'aigua, posant especial atenció en la digitalització dels processos per generar eficiència i en l'economia circular com a nou paradigma per afrontar la falta de recursos hídrics.

També es podrà visitar la tercera edició de Shering Cities Summit, una reunió internacional sobre l'economia col·laborativa, com afecta la població la vida a la ciutat i que mesures es poden prendre per augmentar els seus efectes positius. Després d'assentar-se a Amsterdam i Nova York arriba a Barcelona del 13 al 18 de novembre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.