Francesc Torres pren possessió com a rector de la UPC

Francesc Torres va signar el Llibre de Registre de les Preses de Possessió com a rector de la UPC. El nomenament s’ha publicat al Boletín Oficial del Estado (BOE), RD 1025/2017, de 7 de desembre, i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), núm. 7514 (12/12/2017), amb efectes des del 12 de desembre. El dia 13 van prendre possessió els membres del Consell de Direcció (vegeu notícia relacionada: Constituït el nou Consell de Direcció de la UPC). Francesc Torres va ser elegit rector de la UPC en els comicis del 15 de novembre passat, en els quals va obtenir el 50,23 % dels vots ponderats (1.854). 

El nou Consell de Direcció de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) està format pels professors Jordi Berenguer, vicerector de Transferència de Coneixement i Innovació; Gabriel Bugeda, vicerector de Política Científica; Agustín Fernández, vicerector de Política de Transformació Digital; Núria Garrido, vicerectora de Docència i Estudiantat; Santiago Gassó, vicerector de Política Acadèmica; Juan Jorge, delegat del rector per a la Innovació i el Desenvolupament; Juan Jesús Pérez, vicerector de Política Internacional; i Santiago Silvestre, vicerector d’Avaluació i Qualitat. D’altra banda, el Vicerectorat de Política de Personal Docent i Investigador l’ocuparà provisionalment Miquel Soriano com a delegat del rector, i resta pendent de nomenar la persona responsable del Vicerectorat de Campus i Arquitectura.També formen part del Consell de Direcció Marta de Blas, com a secretària general, i Carme Fenoll, com cap del Gabinet del rector.

Acte públic de presentació a la comunitat universitària
D’altra banda, el proper 10 de gener tindrà lloc l’acte públic de presentació del nou rector a la comunitat universitària de la UPC, al qual assistiran, entre d'altres, el president del Consell Social, Ramon Carbonell, així com representants del govern de la Generalitat de Catalunya.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.