Grup Caixa Enginyers, nova identitat corporativa, l'essència de sempre

El 2023 serà un any que tots els que estimem el Grup Caixa Enginyers, recordarem. Després de més de 56 anys de trajectòria, després de tots els reptes que hem superat en aquest camí, dels canvis que hem vist a l’economia, a la societat i dins de la nostra casa, a Caixa Enginyers hem decidit fer un pas endavant. Fidels a nosaltres mateixos, a les nostres arrels, al nostre ADN, hem actualitzat la nostra imatge corporativa per reflectir tot allò en què ens hem convertit: un Grup consolidat i solvent que busca seguir connectant amb els nostres més de 215.000 socis i sòcies, oferint-los productes i serveis adaptats a les seves necessitats i, alhora, continuar aquesta forma diferent de fer i d’entendre les finances que tant ens caracteritza. I tot això sense perdre els nostres orígens lligats al món de l´enginyeria i a la ciutat de Barcelona que ens va néixer.

La nostra essència és cooperativa, així vam néixer, així hem crescut i així seguim i seguirem treballant. A través del treball en equip i de la co-creació hem construït entre tots els que fem possible Caixa Enginyers, aquesta nova identitat, però basant-nos en allò que sempre hem estat i del que ens sentim tan orgullosos. Mitjançant grups de treball transversals, i durant mesos, els professionals de Caixa Enginyers s’han reunit per pensar i per buscar entre tots com ens volíem mostrar al món, com hem evolucionat i en el què ens hem convertit. I ara que ja en tenim el resultat, ho volem compartir i explicar amb orgull.

Hem resumit en el nostre nou propòsit, Humanitzem les teves finances, la nostra manera de fer perquè creiem en les persones, en la força de la unió i un tracte de proximitat i excel·lència que ens ha caracteritzat des dels nostres orígens. Volem ser referents en banca cooperativa europea, prioritzant una atenció propera, personalitzada i de qualitat. Tenim l'objectiu d'aportar valor compartit a través d'unes finances que es centren en les persones i en la cura de la seva salut financera. Aquest nou propòsit s’emmarca en el Pla Transforma 2026, que hem presentat enguany i que és el nostre nou full de ruta, que té com a objectiu convertir-nos en referents de la banca cooperativa.

La nova identitat corporativa també implica un canvi de logotip, amb una nova icona inspirada en la Creu de Malta o Roda de Ginebra, que ret homenatge als nostres orígens al món de l'enginyeria. És el símbol de la nostra essència cooperativa, representant un grup de persones unides, transmetent així la força del cooperativisme. D'altra banda, és un emblema que recorda elements de la natura, i que per tant s’alinea amb el compromís de l'entitat amb el medi ambient i la sostenibilitat del planeta. Alhora, és també una picada d'ullet a Barcelona, la ciutat que ens va veure néixer, i on romanen les nostres oficines centrals.

I és que el nom de l'entitat es consolida com a marca ressaltant els nostres orígens en l'àmbit de l'enginyeria. Vam néixer fa més de 55 anys amb el propòsit de donar resposta a les necessitats financeres dels enginyers, ara som una entitat propera, sostenible i oberta tothom i així ens volem mostrar. Continuarem potenciant el nostre model de banca cooperativa mitjançant una nova identitat coherent amb el que avui som.

Amb la nova identitat reafirmen els valors que formen part del nostre ADN: Excel·lència, enginy, integritat, claredat i passió. Cinc valors amb els quals busquem seguir construint entre tots una història de futur, millorant la salut financera dels nostres socis i sòcies, i generant un benefici social compartit, posicionant el Grup Caixa Enginyers com a motor del canvi econòmic i social. Són valors que reflecteixen la nostra manera de ser i de connectar amb les persones, sempre amb el propòsit d'humanitzar les finances.

Continuem més ferms que mai mirant cap al futur, un futur que és i ha de ser cooperatiu. Tenim unes bases més que sòlides per a ser referents en banca cooperativa, per tal de liderar el canvi cap a un model més social. Renovem la nostra identitat, però continuem tenint el mateix esperit, la mateixa fortalesa i les mateixes ganes de sempre de fer les coses de manera diferent.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.