Projecte i propòsit, principals motivacions laborals d’enginyers i enginyeres

El 85% dels enginyers i enginyeres situen el projecte i el propòsit de l’empres entre les principals motivacions a l’hora d’escollir una feina. Un 80% més valora l’autonomia i la llibertat d’actuació d’uns d’un equip, amb un lideratge que els faci créixer professionalment. En canvi, la compensació econòmica no és la variable més ben valorada pels enquestats.

Aquestes són algunes de les conclusions de la tercera enquesta al col·lectiu d’Enginyers Industrials de Catalunya que s’ha fet en el marc de l’Observatori de l’Enginyeria per conèixer les demandes dels professionals de l’enginyeria industrial.

Només un 15% dels professionals pensa canviar de feina el proper any però fins un 24% respon que encara no ho sap. Un 38% dels professionals ja han treballat en un país estranger mentre que un 44% no ho ha fet ni tampoc té interès en fer-ho. Un 18%, per contra, no hi ha treballat però en tindria ganes.  Per últim, fins un 43% dels enquestats han treballat en un projecte propi d’emprenedoria enfront un 57% que no.

Les dues primeres enquestes al col·lectiu, aquest 2022, han girat entorn l'equitat en el sector i les previsions econòmiques

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.