Darrers dies per aconseguir una entrada DonaTIC pel MWC

Les dones del sector TIC poden assistir a l’edició d’enguany del MWC i el 4YFN gràcies a una campanya de la Secretaria de Polítiques Digitals que, en el marc del pla DonaTIC, vol fomentar, reconèixer i visibilitzar el lideratge femení en l’àmbit digital. Per optar a aquestes entrades cal ser directiva o desenvolupar responsabilitats directives en una empresa, societat o corporació digital o tecnològica; ser empresària (per compte propi o aliè) d'una empresa, societat o corporació empresarial digital o tecnològica; o ser emprenedora del sector tecnològic o digital.

Amb iniciatives com aquestes, el Govern vol contribuir a reduir la bretxa de gènere que existeix al sector tecnològic, un dels que gaudeix d’una millor salut a Catalunya i garanteix més feina i més ben pagada, com asseguren diversos estudis com el darrer de l’ACUP, sobre els estudis amb més ocupació. Aquesta bretxa es fa evident en certàmens com el MWC. En aquesta línia, fa justament un any, la presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia i professora de l’ESEIAAT, Núria Salán, s’expressava en aquesta direcció a l’article ‘Menys dones que corbates’ que va publicar a Fulls d’Enginyeria just després del congrés de telefonia mòbil.

El termini per sol·licitar aquestes entrades acaba el proper 4 de febrer.

Mireia Hernan Gago, dj., 01/02/2024 - 08:21
Com a Presidenta del Club de Dones Politècniques de UPC Alumni m'agradrai poder visitar el MWC per conèixer les noves tendències i cap a on s'orienta el món laboral de les noves tecnologies.
Moltes gràcies
El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.