Els nous Fulls ja són una realitat

Benvolgudes enginyeres i enginyers,

Teniu davant vostre, a la pantalla del vostre ordinador, tauleta, portàtil o mòbil, la renovada edició dels Fulls d'Enginyeria, un instrument on l’enginyeria és noticia per continuar sent referent de la informació i l'actualitat d'aquest àmbit.

En moments on la comunicació en format digital s’ha fet imprescindible, hem completat la transformació dels Fulls dels Enginyers, tal i com ja us havíem avançat, fent un pas endavant per estar més a prop vostre, però també per seguir enfortint Enginyers Industrials de Catalunya com una marca de referència per a la societat i per incrementar la xarxa de contactes de qualitat entre els seus membres i la resta de professionals i agents del sector i la societat.

Perquè volem que professionals, empresaris, estudiants i ciutadans trobin aquí informació i actualitat relacionada amb l'enginyeria -principalment industrial, però també d'altres branques-, la tecnologia, la innovació, les iniciatives STEM o l'emprenedoria, amb una especial atenció a les aportacions fetes per dones.

Per dotar de continguts la nova publicació, comptem amb la col·laboració i participació de les diferents comissions i grups de treball de l’Associació i el Col·legi, la nostra veu que ha de generar debat i reflexió per difondre coneixement entre el col·lectiu i a la societat. Amb els seus debats i posicionaments tècnics volem influir-d'una manera positiva, propositiva i independent- a la societat.

Volem així sumar coneixement i experiència en l'elaboració d'informació rigorosa, veraç i contrastada, tot tenint també en compte continguts generats per institucions, empreses o altres entitats que puguin ser de l'interès del lector potencial.

Aquesta nova publicació, que s'afegeix al conjunt de serveis que ja oferim -específicament dissenyats per a enginyers i orientats al suport a la seva carrera professional- neix en diversos canals simultàniament -web, App i xarxes socials- que us convidem a seguir- per interactuar i donar més difusió als continguts de la renovada publicació.

Ben cordialment,

Jordi Renom, president de l'AEIC i Josep Canós, degà del COEIC

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.