La qualitat i el servei, més enllà dels resultats financers

L’augment de la cultura financera, la proliferació de portals d’internet dedicats a comparar ofertes bancàries o la informació disponible a les xarxes socials, on els usuaris comparteixen les seves experiències, posa de manifest la importància d’oferir un servei de qualitat a tots els col·lectius de la societat que fan ús dels serveis que oferim les entitats financeres.

Ens trobem en un moment en el qual els usuaris són cada cop més exigents i menys fidels, demandant un millor servei amb les entitats amb les quals treballen. Per això resulta de vital importància poder entendre les necessitats de cada persona, oferint un servei professional i un tracte personalitzat. Aquesta és la base del model de Caixa d’Enginyers, apostant sempre per la connexió amb les persones i la societat, i amb la màxima de generar valor compartit amb els més de 212.000 socis i sòcies, més enllà dels resultats financers.

D’altra banda, no hem d’oblidar que amb la digitalització de les gestions bancàries habituals, ha canviat el vincle que les entitats financeres tenien amb un dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat: la tercera edat. La banca electrònica pot suposar, de vegades, una barrera per aquests col·lectius, que han vist com canviaven les relacions i les operacions tradicionals amb les seves entitats. Des de Caixa d’Enginyers seguim sent persones treballant al servei de persones, acompanyant en tot moment cada necessitat per estar a l’alçada de la confiança que dipositen en nosaltres els socis i les sòcies oferint-los sempre un servei personalitzat i de màxima qualitat.

A Caixa d’Enginyers, el 17% dels nostres socis i sòcies tenen entre 65 i 80 anys. Per tal d’estar al costat d’aquest col·lectiu sènior i cobrir totes les seves necessitats, apostem per l’atenció personalitzada de forma presencial on poden realitzar qualsevol operació amb el recolzament del nostre equip professional, obrint les nostres oficines al matí i a la tarda i posant-nos en contacte de forma proactiva amb ells per oferir-los assessorament en matèria d’estalvi i inversió.

Així doncs, com a cooperativa treballem diàriament amb l’objectiu prioritari d’oferir un servei proper i de qualitat i, a més, obtenim bons resultats financers. En aquest sentit, la proximitat del servei, tant de forma digital com presencial és cabdal. Amb programes com “Al teu costat”, que vam iniciar el 2020 amb motiu de la pandèmia, vam poder seguir donant resposta als nostres socis i sòcies.

Així mateix, la transparència en la relació amb els nostres socis i sòcies és un element clau en el desenvolupament de la nostra activitat i, com a cooperativa, el nostre col·lectiu és prioritari en les nostres decisions. Precisament, per seguir oferint el nostre ventall de serveis i productes, i tenint en compte les exigències dels nostres reguladors a nivell de solvència, darrerament hem hagut de posar en valor el cost dels nostres serveis per tal de beneficiar al conjunt de la cooperativa.

Com a entitat hem d’estar al dia de tot allò que succeeix al nostre voltant per tal de donar respostes útils i de qualitat, amb la màxima de seguir augmentant el grau de satisfacció dels nostres socis i sòcies, amb un NPS del 46,9% el 2021, molt per sobre de la mitjana del sector financer a Espanya.

Som conscients que ens trobem en un entorn que planteja molts reptes, però també es generen oportunitats on els valors de la qualitat, la sostenibilitat, el cooperativisme i la proximitat, tenen més força que mai, valors per a nosaltres molt presents i que ens permeten seguir avançant.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.