DonaTIC 2024: novetats pels 10 anys dels premis

Els premis DonaTIC arriben a la 10a edició. I ho fan amb alguns canvis: la categoria Estudiant TIC té, ara, quatre subcategories. Hi podran optar, aquest 2024, universitàries, estudiants d’FP, doctorandes i procedents d’altres àmbits professionals. D’aquesta manera, es donen més oportunitats a tots aquests perfils d’estudiants. Així ho recullen les noves bases del premi, que s’han donat a conèixer aquesta setmana, al mateix moment que s’ha obert la convocatòria. Es podran presentar candidatures fins el 4 de juny vinent.

Amb aquesta, Estudiant TIC, continuen sent vuit les categories generals dels guardons (Emprenedora, Empresària, Professional, Acadèmica/investigadora, Divulgadora, Revelació i Iniciatives Referents) però s’han redefinit per acotar millor els perfils de candidates que s’hi poden presentar en cada cas.

tiktok

 

Un cop tancat el termini de presentació, les candidatures seran avaluades per un jurat mixt integrat per professionals del sector tecnològic de prestigi, tant del món acadèmic, com empresarial, institucional i associatiu.

Les candidatures presentades als Premis DonaTIC 2024 podran optar també a les mencions especials en els àmbits de Ciberseguretat, Aeroespacial i Cultura Digital gràcies a la col·laboració amb l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, l'Estratègia NewSpace de Catalunya i la Direcció General d'Innovació i Cultura Digital de la Generalitat de Catalunya, respectivament.

DonaTIC, 10 anys

Amb aquesta edició ja són 10 les convocatòries dels premis DonaTIC, els guardons que s’inscriuen dins el Pla DonaTIC que impulsa el Govern per incrementar la presència, l’apoderament i el lideratge de les dones en l’àmbit digital. Des de la primera edició, s’han rebut 707 candidatures i els guardons s’han consolidat com a referent en el reconeixement i la divulgació del paper i el talent de les dones en l’àmbit tecnològic i digital.

Les premiades a Fulls d'Enginyeria

Amb l'objectiu compartit de visibilitzar el paper de la dona en les disciplines STEAM, a Fulls d'Enginyeria hem entrevistat moltes de les premiades Dona TIC.

Alba Badia - Premi Revelació, 2023

Ainhoa Castaño - Premi Estudiant FP, 2023

Mireia Cigarran - Premi Emprenedora, 2022

Selva Orejón Lozano - Premi Empresària, 2022

Anna Muñoz Farré - Premi Revelació, 2022

Belén Alastruey - Premi Estudidant TIC Universitària, 2022

Club Dones Politècniques UPC Alumni amb la iniciativa “M2m” - Premi Iniciatives Referents, 2022

Gisela Detrell – Menció especial Aeroespacial, 2022

María Jesús Salido - Premi Empresària, 2021

Maria José Lodeiros - Premi Divulgadora, 2021

Isabel García Baños - Premi Revelació, 2021

Marta Bertran Ferrer - Premi Estudiant TIC Universitària, 2021

Carme Torras Genís - Premi Investigadora, 2020

Cristina Steegmann - Premi Divulgadora, 2020

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.